Mattie Gelati

GOED NIEUWS: 

” Binnen kort rijden wij met een 3e nostalgische ijsco wagen door de stad”

Wij zijn zeer verheugd met de aanschaf van de 3e Fiat 900 in onze vertrouwde kleuren. Deze winter zijn we druk bezig geweest om de 3e ijsco wagen op tijd klaar te hebben voor het zomer seizoen, en het is gelukt! Hiermee hebben we de kans vergroot dat u ons gaat tegen komen in Stad & Ommeland. Tot snel.

Vanuit drie karakteristieke, nostalgische Italiaanse ijswagentjes verkoopt Mattie Gelati in Groningen & omstreken maar liefst 26 verschillende smaken ambachtelijk gemaakt schepijs waarvan 17 smaken bereid zijn met biologische melk.

Ook heeft Mattie Gelati geregeld een extra smaak die gewoonlijk niet in ons assortiment te vinden is: de special. Naast de dagelijkse zomerroute is Mattie Gelati ook in te huren voor feesten, evenementen en partijen of voor een ijsje op uw werk. Het ambachtelijk gemaakte ijs van Mattie Gelati is ook te bestellen.

Wist u dat: Mattie Gelati sinds 2006 actief is in Groningen en Omstreken en al vele festivals heeft bezocht

Mattie Gelati is in 2006 ontstaan en in deze jaren hebben wij jong & oud blij gemaakt met onze lekkers smaken. Op dit moment rijden er 3 keurige Fiat 900 ijscowagens rond en bezoeken wij geregeld festivals in en rond Groningen. Deze prachtige Italaanse ijsco wagens zijn te huur inclusief personeel,  voor (kinder-) feesten of evenementen. Uiteraard zijn wij bereid een offerte op maat te bieden, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een vaste prijs per persoon.

Nu vele jaren later, heeft ons bedrijf vele liefhebbende klanten. , zoals u hier kunt zien tijdens de Noorderzon, waardoor we nog meer ijsliefhebbers kunnen bereiken. We hopen ook u snel tegen te komen op de route of op uw feest of partij.

Ramon & Manuela

 

 

 

 

 

Share